Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Imagine
Bine ati venit, Dorim sa perfectionam imaginea afacerii dumneavoastra, prin solutii optime si moderne din domeniul publicitatii.
JHNMAREX
@gmail.com
Autorizatiile de construire sunt eliberate de Primăriile de Sector ale Municipiului Bucureşti sau Primaria Municipiului Bucuresti (in cazul in care reclama urmeaza a fi amplasata pe un imobil situat in zona protejata) . Autorizaţia de construire se eliberează pentru lucrări cu caracter provizoriu: corpuri şi panouri de afişaj, firme şi reclame. Amenzile pentru amplasarea obiectelor publicitare fara autorizatie de costruire sunt aceleaşi ca şi pentru construirea unui imobil fără autorizaţie de construire şi sunt cuprinse între 1.000 RON (zece milioane lei vechi) şi 100.000 RON (un miliard lei vechi).
Autorizatii pentru amplasare de semnalistica publicitara (firme luminoase, reclame, casete luminoase, panouri publicitare, bannere, copertine..) Avize de functionare Certificate de urbanism
Dovada OAR - Inregistrari proiecte
Conform legislatiei in vigoare proiectele trebuie inregistrate la Ordinul Arhitectilor din Romania (O.A.R.)
Planuri cadastrale
Obtinem planuri cadastrale scara 1:500 si 1:2000 semnate si stampilate de Directia Evidenta Imobiliara Cadastrala Bucuresti.
Autorizatii de construire
Prin intermediul Certificatului de Urbanism se vor solicita diferite avize: Ministerul Culturii, Agentia Nationala de Protectie a Mediului, Inspectoratul de Stat in Constructii, Enel, Apa Nova, Distrigaz, Pompieri,
Aviz de la Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National
Obtinerea unei Autorizatii de Construire este o adevarata aventura ce va pune la grea incercare rabdarea, nervii dvs... dar si mult timp pierdut. Daca nu dispuneti de timp si nici nu doriti sa aveti o experienta neplacuta care sa implice costuri mari cauzate nenumaratelor drumuri la diversele institutii implicate, JHNMAREX va ofera siguranta prin promptitudinea, eficienta si vasta sa experienta in lupta cu birocratia.
Creatie Sigla / Logo - design
Logo designul sta de obicei in centrul unui program de identitate vizuala si are ca principal rol recunoasterea firmei sau marcii atat in randul industriilor cat si in randul clientilor lor.
Grafica pentru materiale publicitare indoor / outdoor
In lumea publicitara cel mai mare impact este cel vizual. O imagine palida va fi usor trecuta cu vederea, iar dumneavoastra vreti sa fiti in prim plan. Cum? Recreati-va imaginea! Apelati la profesionistii JHNMAREX in domeniul vizual in ceea ce priveste grafica publicitara.
Simulari semnalistica
Echipa noastra realizeaza simulari grafice cu reclama care urmeaza a fi montata, in locul dorit de beneficiar. Simularile grafice fac parte din proiectul tehnic si sunt necesare pentru obtinerea Autorizatiei de Construire.
Buton
Prelucrare foto Editare Photoshop, Corel Draw, Corel Photo Paint Tablouri personalizate
Personalizarea consta in efecte pentru tablouri, retusari poze, modificari avansate (introducere, scoatere elemente din poze) dorite de dvs. Fie ca vrei sa faci un cadou persoanei iubite, fie ca vrei sa decorezi apartamentul, biroul, restaurantul, magazinul ori sala de conferinte, tablourile sunt o solutie de luat in seama.
Proiecte amenajari interioare : mobilier magazin, birou, apartament.
Buton
Casete luminoase orice tip si dimensiune Confectii metalice usoare Inscriptionari auto vectorizate sau printate Printuri in/outdoor People stopper Panouri publicitare Bannere, Mash-uri
Serigrafie
Este procedeul prin care se imprimã pe suporti din cele mai diferite materiale, începând cu hârtie, ceramicã, materiale plastice si terminând cu textilele sau metalele.
Tampografie
Gravare
Se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu pe diferite produse, obiecte neregulate, cu suprafata cilindrica sau plana, pe suporti din diferite materiale: plastic, metal, piele ,sticla, lemn, PVC, polistiren, hartie, etc.
Inscriptionarile prin gravura se pot aplica pe placute metalice, pixuri, brichete, etichete metalice, brelocuri, suporturi, etc.
BUCURESTI
Cabanova Sitebuilder